A Formula Racing Team támogatása

szeptember 7, 2018by Lézervágás
untitled-0126-1280x853.jpg

A Formula Racing Team (FRT) támogatása

A Meleghegyi és Társa Kft. számára fontos a feltörekvő fiatalok karrierje, annak segítése, valamint tehetségük alkalmazása.

Cégünk 2018. januárjában kezdte meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Formula Racing Team (FRT) csapatának támogatását. Az FRT egy egyetemistákból álló csapat, amely 2007-es fennállása óta tervez és épít együléses formula típusú versenyautókat és versenyez velük a Formula Student konstruktőri versenysorozatban.

A szervezet célja, hogy a vállalkozó szellemű fiatal mérnökök és közgazdászok lehetőséget kapjanak a legújabb technológiák alkalmazására és tapasztalatot szerezzenek a felmerülő helyzetek megoldásában ezzel is fejlesztve tudásukat. Csapatuk jelenleg közel 70 aktív taggal működik, akik közt található gépész-, közlekedés-, jármű- és villamosmérnök, műszaki menedzser és közgazdász hallgató is.

A Meleghegyi és Társa Kft. biztosította a versenycsapat számára szükséges alkatrészek lézervágását és hajlítását. Az önvezető illetve az elektromos hajtású versenyautón a szenzorok tartó konzolját, a motorvezérlő egység szerszámát és további kisebb alkatrészt gyártottunk le a csapatnak, ezzel is támogatva munkájukat.

Cégünk a jövőben is az FRT segítségére lesz, valamint arra törekszik, hogy minél több szervezetet és csapatot támogathasson széles körű szolgáltatásaival.© 2009-2023 Lézervágás és lemezmegmunkálás • Minden jog fenntartva.