Fémmegmunkálás korszerű eszközökkel

szeptember 4, 2018by Lézervágás
lezervagas.hu_.18.08.jpg

Az anyagmegmunkálás egyik gyorsan fejlődő területe a lézervágás, ami a fémmegmunkálás egyik húzóágazatává nőtte ki magát. Az automatizálásnak köszönhetően, a hatékonyabb lézerek alkalmazása következtében a megmunkálható alapanyagok színvonala is növekedett. A szennyeződésmentes felületek kialakításához modernebb folyamatvezérlés kellett. Mindez lehetővé teszi, hogy a lézervágás egy olyan szolgáltatás legyen, amivel az alkatrészgyártás hatékonyan megvalósítható. A lézervágásban még mindig rengeteg a lehetőség, így az továbbra is fejlődik.

Ha fémmegmunkálásról van szó, a lézervágás különösen kedvelt technológia, számos előnnyel rendelkezik. Szép, tiszta vágási felületet lehet vele készíteni, az alkatrészgyártás különösen gyors ezzel a technológiával. A berendezés tulajdonságainak köszönhetően kicsi a hőhatásövezet, a vágási felület sorjamentes, a munkálatokhoz nem kell szerszám vagy szerszámcsere sem. A lézervágással gyors, precíz, tizedmilliméter pontos lemezmegmunkálás válik lehetővé. Tiszta, szinte teljesen hulladékmentes eljárás, ami nem igényel utómunkát.

Fordulhat hozzánk bizalommal, ha lézervágásra van szüksége, de természetesen nem csak ebben merül ki cégünk tevékenysége. Megrendelőink számára elkészítjük 3D-ben készült alkatrész terveket, kiküszöbölve ezzel az esetleges hibákat. Ezen kívül megrendelőink saját terveinek formába öntéséhez rendelkezünk modern 3D nyomtató berendezéssel. A lézervágás mellett a stancolást, élhajlítást, csiszolást, felületkezelést, valamint kötőelem besajtolást is ránk bízhatja! Minden szolgáltatásunkat a legmagasabb szakmai színvonalon kivitelezzük, kedvező díjszabás és rövid határidő mellett.

Keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén attól függően, melyik üzemünk esik Önhöz a legközelebb és kérjen árajánlatot a kiválasztott szolgáltatásunkra! Dabasi üzemünk munkatársait az e-mail címen vagy a +36 29 567 431-es telefonszámon, szegedi üzemünk kollégáit a e-mail címen, illetve a +36 20 258 6515-ös telefonszámon éri el!


© 2009-2023 Lézervágás és lemezmegmunkálás • Minden jog fenntartva.