Új üzem építése a cégvezető szemszögéből

október 7, 2019by Lézervágás
business.png

Az építkezés megkezdése előtti üzemünk és épületünk nem volt átgondolva, megtervezve, lean szerint működtetve és berendezve. Viszont emellett maga a cég, a szemléletmód és technológia rohamosan fejlődött. A rendelkezésre álló területben és elrendezésben a mai modern gyártás szemlélet nem valósulhatott már meg ekkora területen és ilyen elrendezésben. Ezért átgondoltuk az egészet és megterveztük az ideális elrendezést. Így alakultak ki a szükséges négyzetméterek, amit úgy döntöttünk, hogy a gyakorlatban meg is valósítunk.

Az egész építkezés nagyon izgalmas volt, hiszen az építkezés idejére egy régi épületrész lebontása miatt, fele akkora területre szorultunk be és az új épületet teljes egészében a működő üzem elé kellett építeni. Tehát az építkezés alatt bizonyos területeket egyszerre használtunk építési területként és munkaterületként. Ez valljuk be, nem általános, de nem volt más választásunk.

Ehhez mind részünkről az építő felé, mind az építő részéről mi felénk, nagyfokú együttműködésre volt szükség. Előnye viszont az volt, hogy a szemünk előtt nőtt ki a földből az új üzem, ami nekünk és munkatársaink számára is egy izgalmas élmény volt.

Még sok munkálat hátra van, de terveink szerint hamarosan megrendezhetjük ünnepélyes megnyitónkat!

Újonnan beszerzett, korszerű gépjeink

  • 3D plazmavágógép
  • présgép: a nagyszériás alkatrészeket tudjuk rövid határidővel előállítani (gyorsabban)
  • 3D mérőkar: minta utáni gyártást támogatjuk ezzel, illetve a mérési jegyzőkönyvek gyors és pontos előállítását
  • 4Kw-os fiber lézervágógép, automata raktárral: ez a komplett rendszer így abszolút sötét gyáras technológia. Kifejezetten kapacitást növelő céllal vásároltuk.
  • irodai szoftvercsomag, ami 100%-ban támogatja a modellből való gyártást.© 2009-2023 Lézervágás és lemezmegmunkálás • Minden jog fenntartva.