Szegedi telephelyünk fejlesztései

szeptember 24, 2019by Lézervágás
szeged2.jpg

Az elmúlt fél év alatt a szegedi telephely életében nagyon sok olyan fejlesztés, változás történt, amelyekről nagyon nagy örömmel és büszkeséggel számolhatunk be. Ilyen például a gép beszerzés, gépek átcsoportosítása, szervezeti fejlesztések és az iroda modernizálása.

Modernizáltuk gépparkunkat, új gépek vásárlásával, valamint a jelenlegiek átcsoportosításával. Irodánkat kibővítettük mintegy 30 négyzetméterrel, amivel az eredeti terület duplájára nőtt. Ezzel egy komfortos légkondicionált környezetben új irodabútorok között és vadonatúj nagy képernyős monitorok előtt kezdhették meg a munkát kollégáink. A fejlesztések révén komoly szervezeti változások is történtek Szegeden. Új pozíciók jöttek létre és új szakemberekkel gazdagodtunk. A 2018-as 8 fős létszám 2019-re 12 főre bővült.

Szegedre telepítettük a Trumpf L3030 4000 W-os CO lézervágógépünket, valamint újonnan beszereztük a Microstep/Hypertherm 63kW dönthető fejes plazmavágógépünket. Beszerzésre került egy tekercsből dolgozó, automata adagolású excenterprés , egy új IES ICD 15,0 – 37,0 csavarkompresszor és egy új Chevalier síkköszörűgép.

Ahogy cégpolitikánk is kimondja, „Cégünk küldetése, a folyamatos fejlődés a vállalat minden szintjén”. Ezt továbbra is töretlenül fenntartjuk!© 2009-2023 Lézervágás és lemezmegmunkálás • Minden jog fenntartva.