március 23, 2021
ketrec

Alkohol ketrec

Ezt a személyre szabott „alkohol ketrecet” készítettük partnerünknek. A teljes ketrec rozsdamentes acélból készült. Ideális ajándék lehet barátoknak, családtagoknak de akár a szoba ékességeként is.
december 8, 2020
könyvtámasz

Álmodd meg saját könyvtámaszod!

Egyedi termékedet használhatod könyvtámaszként, füzet támaszként gyors gépelésnél, vagy akár díszként a polcodon.
november 25, 2020
5170

Megérkeztek legújabb hajlító gépeink!

Ezek a gépek vizuálisan segítik a beszerszámozást, valamint lézerfény segítségével megmutatják az alkatrész helyes pozícionálását. Támogatják a modell alapú programozást.
augusztus 4, 2020
csapat kép

A Formula Racing Team bemutatóján járt csapatunk

A BME Formula Racing Team, Hungaroringen megrendezett, Rollout bemutatóján járt csapatunk.🏁 Cégünk 2018 óta támogatja a fiatal egyetemisták munkáját lézervágott, illetve hajlított alkatrészekkel. Ezen esemény alkalmával leleplezte a csapat az idei önvezető és elektromos versenyautóikat, majd ezt követte a showrun. Ennek […]
július 22, 2020
Eladó raklapok

ELADÓ RAKLAPOK

Újszerű használt raklapok eladóak cégünknél, kedvező áron! Méretek: 1000×2000 1500×3000 Hívja a 06-20-391-8742-es telefonszámot, vagy jöjjön el telephelyünkre, ahol azonnal elviheti választott raklapjait! Cím: 2371 Dabas, Alsóbabád 0439/12.
július 21, 2020
Homlokzat

Új üzemünk homlokzata

Megint újultunk egy kicsit! Kész lett új üzemünk homlokzata is, melynek kivitelezését a Dekoros-nak köszönhetjük. Mi imádjuk! Nektek, hogy tetszik?
május 12, 2020

Lézerrel kivágott lámpa

Lézerrel kivágott, Bambis lámpa! Munkatársunk, készítette ezt az aranyos kis lámpát. A szarvas formát lézerrel kivágtuk az üzemünkben, majd Laci összeszerelte, hogy fali, vagy akár asztali lámpa lehessen belőle. Nektek hogy tetszik?
április 23, 2020
Előtte - Utána

Az építkezésünkről

2019-ben, egy igen nagyszabású beruházás vette kezdetét nálunk. Nem csak üzemünk területe nőtt a kétszeresére, de gépparkunkat és kapacitásainkat is nagymértékben bővítettük. Az építkezés már több mint egy éve tart, de lassan már közeledünk a végéhez. Nagy büszkeséggel tölt el […]
március 23, 2020

Mit csináljak otthon a karanténban? 10 dolog, amivel elütheted az időt, ebben az időszakban.

  Szomorú, hogy ezt az időszakot kell átélnünk, meg kell szakítanunk a mindennapi rutinunkat és életvitelünket. A mai felgyorsult, pörgős hétköznapokból, igen szokatlan belecsöppenni egy ilyen otthoni karanténba, ahol az ember nem tud kimozdulni a lakásásból, ahogyan azt megszokta. Mi […]
március 13, 2020

Tudj meg többet a plazmavágásról!

  A plazmavágás előnyei? Miért is válaszd ezt a szolgáltatást? A vágási gyorsaság a vastagabb lemezeknél lényegesen magasabb a plazmavágásnál.