szeptember 7, 2021

Saját tervezésű hajlítós szekrény

  Ha szeretnéd élhajlító szerszámaidat praktikusan, sérülésmentesen és jól átláthatóan tárolni, akkor rendeld meg egyedi szerszám tároló szekrényedet! Árajánlatért vagy megrendelésért keress bátran elérhetőségeink egyikén!
március 23, 2021
ketrec

Alkohol ketrec

Ezt a személyre szabott „alkohol ketrecet” készítettük partnerünknek. A teljes ketrec rozsdamentes acélból készült. Ideális ajándék lehet barátoknak, családtagoknak de akár a szoba ékességeként is.
december 8, 2020
könyvtámasz

Álmodd meg saját könyvtámaszod!

Egyedi termékedet használhatod könyvtámaszként, füzet támaszként gyors gépelésnél, vagy akár díszként a polcodon.
november 25, 2020
5170

Megérkeztek legújabb hajlító gépeink!

Ezek a gépek vizuálisan segítik a beszerszámozást, valamint lézerfény segítségével megmutatják az alkatrész helyes pozícionálását. Támogatják a modell alapú programozást.
augusztus 4, 2020
csapat kép

A Formula Racing Team bemutatóján járt csapatunk

A BME Formula Racing Team, Hungaroringen megrendezett, Rollout bemutatóján járt csapatunk.🏁 Cégünk 2018 óta támogatja a fiatal egyetemisták munkáját lézervágott, illetve hajlított alkatrészekkel. Ezen esemény alkalmával leleplezte a csapat az idei önvezető és elektromos versenyautóikat, majd ezt követte a showrun. Ennek […]
július 22, 2020
Eladó raklapok

ELADÓ RAKLAPOK

Újszerű használt raklapok eladóak cégünknél, kedvező áron! Méretek: 1000×2000 1500×3000 Hívja a 06-20-391-8742-es telefonszámot, vagy jöjjön el telephelyünkre, ahol azonnal elviheti választott raklapjait! Cím: 2371 Dabas, Alsóbabád 0439/12.
július 21, 2020
Homlokzat

Új üzemünk homlokzata

Megint újultunk egy kicsit! Kész lett új üzemünk homlokzata is, melynek kivitelezését a Dekoros-nak köszönhetjük. Mi imádjuk! Nektek, hogy tetszik?
május 12, 2020

Lézerrel kivágott lámpa

Lézerrel kivágott, Bambis lámpa! Munkatársunk, készítette ezt az aranyos kis lámpát. A szarvas formát lézerrel kivágtuk az üzemünkben, majd Laci összeszerelte, hogy fali, vagy akár asztali lámpa lehessen belőle. Nektek hogy tetszik?
április 23, 2020
Előtte - Utána

Az építkezésünkről

2019-ben, egy igen nagyszabású beruházás vette kezdetét nálunk. Nem csak üzemünk területe nőtt a kétszeresére, de gépparkunkat és kapacitásainkat is nagymértékben bővítettük. Az építkezés már több mint egy éve tart, de lassan már közeledünk a végéhez. Nagy büszkeséggel tölt el […]
március 23, 2020

Mit csináljak otthon a karanténban? 10 dolog, amivel elütheted az időt, ebben az időszakban.

  Szomorú, hogy ezt az időszakot kell átélnünk, meg kell szakítanunk a mindennapi rutinunkat és életvitelünket. A mai felgyorsult, pörgős hétköznapokból, igen szokatlan belecsöppenni egy ilyen otthoni karanténba, ahol az ember nem tud kimozdulni a lakásásból, ahogyan azt megszokta. Mi […]