október 7, 2019

Új üzem építése a cégvezető szemszögéből

  Az építkezés megkezdése előtti üzemünk és épületünk nem volt átgondolva, megtervezve, lean szerint működtetve és berendezve. Viszont emellett maga a cég, a szemléletmód és technológia rohamosan fejlődött. A rendelkezésre álló területben és elrendezésben a mai modern gyártás szemlélet nem […]
október 1, 2019

2019-es Üzembővítésünk 2 percben

  2019. februárjában kezdtük meg lemezmegmunkáló üzemünk bővítését. Mostanra már 3000 négyzetméteren tudjuk kielégíteni vevőink igényeit. Még sok munkálat hátra van, mint az irodák, tárgyalók, étkező, edzőterem, de haladunk a vége felé. 😁 Tekintse meg videónkat!
szeptember 24, 2019

Szegedi telephelyünk fejlesztései

Az elmúlt fél év alatt a szegedi telephely életében nagyon sok olyan fejlesztés, változás történt, amelyekről nagyon nagy örömmel és büszkeséggel számolhatunk be. Ilyen például a gép beszerzés, gépek átcsoportosítása, szervezeti fejlesztések és az iroda modernizálása.
szeptember 4, 2019

Híddaru üzembe helyezése

  A héten, már híddarunkat is üzembe helyeztük, mely a belső anyagmozgatás során lehetővé teszi a nagyobb terhek mozgatását, valamint megkönnyíti beszállítóink és megrendelőink szállítmányának le- és fel pakolását.
augusztus 21, 2019

Mi is az a stancolás?

A CNC vezérelt stancolás olyan lemezmegmunkálási eljárás, melynek során a  gép, a megadott koordináták alapján, egymást követő leütések vagy lyukasztások sorozata után készíti el a munkadarabot. Az előre bekészített szerszámok alakjuknak és méretüknek megfelelő alakú formát lyukasztanak a lemezbe.
augusztus 13, 2019

Cégünk története a kezdetektől

Cégünk 1992-ben alapult. Kezdetben sütőipari gépek felújításával és forgalmazásával foglalkozott. Ezt a tevékenységet bérelt műhelyben folytattuk. A gépfelújításhoz szükséges alkatrészeket alvállalkozásban gyárttattuk le, különböző lemezmegmunkáló, forgácsoló stb..üzemekben. Akkor még nem értettük, hogy miért, de ezek a bérmunkával foglalkozó cégek nem […]
augusztus 5, 2019

A marási folyamat kezdő lépései

A marás forgácsoló szerszámmal végzett forgácsoló eljárás. A forgó főmozgást mindig a marószerszám, az előtoló mellékmozgást pedig a munkadarab vagy a szerszám végzi. Két alapeljárása van: palástmarás és homlokmarás.
augusztus 2, 2019

Nyári családi napunk

Cégünk a hétvégén megrendezte nyári „Családi napját”. A program közös bográcsozással kezdődött, majd horgászversennyel folytatódott.
július 23, 2019

Megérkezett ÚJ lézervágó gépünk!

Cégünk a jelenlegi üzem építés és modernizálás mellett gépparkját is folyamatosan korszerűsíti és fejleszti. Ebben a hónapban megérkezett új lézervágó gépünk, mellyel duplájára nőtt gyártókapacitásunk.
július 10, 2019

Hogy működik az alkatrész felismerő?

A megfigyelés egy multikamerás rendszerrel történik, amely egy speciálisan fejlesztett optikai mérőfelület segítségével készít nagy felbontásban képeket. A berendezés több (3×2 vagy 3×3) kamera megfelelő elhelyezésével készít egy kb. 50x50cm-es felületről 30-50 megapixel felbontású képet.