március 23, 2020

Mit csináljak otthon a karanténban? 10 dolog, amivel elütheted az időt, ebben az időszakban.

  Szomorú, hogy ezt az időszakot kell átélnünk, meg kell szakítanunk a mindennapi rutinunkat és életvitelünket. A mai felgyorsult, pörgős hétköznapokból, igen szokatlan belecsöppenni egy ilyen otthoni karanténba, ahol az ember nem tud kimozdulni a lakásásból, ahogyan azt megszokta. Mi […]
március 13, 2020

Tudj meg többet a plazmavágásról!

  A plazmavágás előnyei? Miért is válaszd ezt a szolgáltatást? A vágási gyorsaság a vastagabb lemezeknél lényegesen magasabb a plazmavágásnál.
január 7, 2020

Közös összefogás

  Karácsonykor csapatunkkal összefogtunk, és mi is részt vettünk a cipős doboz akcióban. Ezekkel az ajándékokkal szerettünk volna hozzájárulni ahhoz, hogy minden gyermeknek meglepetéssel teli karácsonya lehessen.
november 27, 2019

Megkaptuk az “Ezüst Ipar4.0” minősítést

  Cégünk 2018. szeptembertől részt vett az Ipar4.0 projektben. Mi is az az Ipar4.0? A termelési folyamatok olyan hatékony szervezését írja le, melynek keretében az eszközök önállóan kommunikálnak, és összehangoltan működnek az anyagáram mentén. Célunk a projekt során, olyan gyakorlati […]
október 29, 2019

Megérkezett automata raktár rendszerünk!

  Ez az automata raktár rendszer, 100%- ban automatizálja a lézervágás folyamatát.
október 7, 2019

Új üzem építése a cégvezető szemszögéből

  Az építkezés megkezdése előtti üzemünk és épületünk nem volt átgondolva, megtervezve, lean szerint működtetve és berendezve. Viszont emellett maga a cég, a szemléletmód és technológia rohamosan fejlődött. A rendelkezésre álló területben és elrendezésben a mai modern gyártás szemlélet nem […]
október 1, 2019

2019-es Üzembővítésünk 2 percben

  2019. februárjában kezdtük meg lemezmegmunkáló üzemünk bővítését. Mostanra már 3000 négyzetméteren tudjuk kielégíteni vevőink igényeit. Még sok munkálat hátra van, mint az irodák, tárgyalók, étkező, edzőterem, de haladunk a vége felé. 😁 Tekintse meg videónkat!
szeptember 24, 2019

Szegedi telephelyünk fejlesztései

Az elmúlt fél év alatt a szegedi telephely életében nagyon sok olyan fejlesztés, változás történt, amelyekről nagyon nagy örömmel és büszkeséggel számolhatunk be. Ilyen például a gép beszerzés, gépek átcsoportosítása, szervezeti fejlesztések és az iroda modernizálása.
szeptember 4, 2019

Híddaru üzembe helyezése

  A héten, már híddarunkat is üzembe helyeztük, mely a belső anyagmozgatás során lehetővé teszi a nagyobb terhek mozgatását, valamint megkönnyíti beszállítóink és megrendelőink szállítmányának le- és fel pakolását.
augusztus 21, 2019

Mi is az a stancolás?

A CNC vezérelt stancolás olyan lemezmegmunkálási eljárás, melynek során a  gép, a megadott koordináták alapján, egymást követő leütések vagy lyukasztások sorozata után készíti el a munkadarabot. Az előre bekészített szerszámok alakjuknak és méretüknek megfelelő alakú formát lyukasztanak a lemezbe.