augusztus 21, 2019

Mi is az a stancolás?

A CNC vezérelt stancolás olyan lemezmegmunkálási eljárás, melynek során a  gép, a megadott koordináták alapján, egymást követő leütések vagy lyukasztások sorozata után készíti el a munkadarabot. Az előre bekészített szerszámok alakjuknak és méretüknek megfelelő alakú formát lyukasztanak a lemezbe.
augusztus 13, 2019

Cégünk története a kezdetektől

Cégünk 1992-ben alapult. Kezdetben sütőipari gépek felújításával és forgalmazásával foglalkozott. Ezt a tevékenységet bérelt műhelyben folytattuk. A gépfelújításhoz szükséges alkatrészeket alvállalkozásban gyárttattuk le, különböző lemezmegmunkáló, forgácsoló stb..üzemekben. Akkor még nem értettük, hogy miért, de ezek a bérmunkával foglalkozó cégek nem […]
augusztus 5, 2019

A marási folyamat kezdő lépései

A marás forgácsoló szerszámmal végzett forgácsoló eljárás. A forgó főmozgást mindig a marószerszám, az előtoló mellékmozgást pedig a munkadarab vagy a szerszám végzi. Két alapeljárása van: palástmarás és homlokmarás.
augusztus 2, 2019

Nyári családi napunk

Cégünk a hétvégén megrendezte nyári „Családi napját”. A program közös bográcsozással kezdődött, majd horgászversennyel folytatódott.
július 23, 2019

Megérkezett ÚJ lézervágó gépünk!

Cégünk a jelenlegi üzem építés és modernizálás mellett gépparkját is folyamatosan korszerűsíti és fejleszti. Ebben a hónapban megérkezett új lézervágó gépünk, mellyel duplájára nőtt gyártókapacitásunk.
július 10, 2019

Hogy működik az alkatrész felismerő?

A megfigyelés egy multikamerás rendszerrel történik, amely egy speciálisan fejlesztett optikai mérőfelület segítségével készít nagy felbontásban képeket. A berendezés több (3×2 vagy 3×3) kamera megfelelő elhelyezésével készít egy kb. 50x50cm-es felületről 30-50 megapixel felbontású képet.
május 27, 2019

Folyamatos fejlődés mindenekelőtt

Olaszországban jártak munkatársaink
április 17, 2019

Nagyszabású fejlesztés a Meleghegyi és Társa Kft.-nél

február 15, 2019

Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület támogatása

január 17, 2019

Olajfúrásnál használatos szállító konténer gyártása

      A Continental ContiTech ipari gumigyártó vállalat részére készítettünk egy 12,5 x 2 x 2m befoglaló méretű 2750kg önsúlyú, 9800kg tengeri olajfúrásnál használatos, ipari gumitömlő befogadására alkalmas, rácsos tartószerkezetű szállító/emelő konténert.